alltid samma visa om att ''Detta fält måste fyllas i''
Min middag, som jag gjorde helt själv. Det är en av dom otroligt roliga/häftiga saker jag gort idag! peaceeeeeee!
-Elin

Kommentarer
joanna- att leva med Aspergers syndrom! säger:

svar: kul att du var med i dagens blogg en vinnare är nu utagen så gå in och se om de va du eller passa på att anmäla dig till den nya tävlingen

2011-09-21 | 21:11:25
Bloggadress: http://domkallarmighannes.com
martina säger:

Just nu har jag 6st superhärliga tävlingar i min blogg!I den första kan du vinna en riktigt ball earcuff från Delicious Design.

http://martinaolsson.myshowroom.se/7554/tavling-i-samarbete-med-delicious-design/I den andra kan du vinna en valfri produkt från Runns.se eller Erikasgarderob.se till ett värde av högst 250kr.

http://martinaolsson.myshowroom.se/7324/tavling-vinn-valfri-vara-fran-erikasgarderob-se-eller-runns-se-till-ett-varde-av-250kr/I den tredje tävlingen är det ett hemligt skönhetspaket från UpBrand.se som ligger i vinstpotten!

http://martinaolsson.myshowroom.se/7275/7275/I den fjärde tävligen är det ett valfritt smycke från Smyckenby som kan bli ditt!

http://martinaolsson.myshowroom.se/7627/vinn-ett-valfritt-smycke-fran-smyckenby/I den femte tävlingen kan du vinna ett par grymma hörlurar från UrbanEars!

http://martinaolsson.myshowroom.se/7757/tavling-vinn-ett-par-horlurar-fran-urban-ears-i-samarbete-med-snowandmotion/Och i den sjätte tävlingen har du chansen att kamma hem en valfri silverängel från Gili Design!

http://martinaolsson.myshowroom.se/7778/tavling-vinn-en-valfri-silverangel-fran-gili-design-i-samarbete-med-silverbiten/Ha en bra dag :)

2011-09-22 | 10:40:18
Bloggadress: http://martinaolsson.myshowroom.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback